Mario + Rabbids Sparks of Hope (Nintendo Switch)

EAN: 3307216210368
GB Code: SW025
Kategorija:

7.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mario + Rabbids Sparks of Hope  je taktička avanturistička igra za Nintendo Switch, koja se fokusira na akciju, humor i strategiju. Ova igra kombinuje dva sveta: Mario univerzum i svet Rabbidsa, koji se nalazi u galaksiji.

Mario + Rabbids Sparks of Hope je igra gde Mario i njegovi prijatelji putuju kroz galaksiju kako bi se borili protiv Rabbidsa koji su preplavili planetu Sparks. Glavni zlikovac u igri je Cursa, koja je Rabbid verzija princeze Peach, koja je preuzela kontrolu nad planetom Sparks i stvorila haos u galaksiji.

Igrači preuzimaju ulogu Mariosovog tima, koji se sastoji od poznatih likova iz Mario univerzuma, kao što su Luigi, Peach, Yoshi i drugi, zajedno sa novim Rabbids herojima, dok se bore protiv Cursa i njenih vojnika. Svaki lik ima svoje jedinstvene veštine i sposobnosti, koje mogu koristiti u borbi protiv neprijatelja.

Borbe se odvijaju u taktičkom sistemu poteza, gde igrači odabiru poteze likova i njihove sposobnosti kako bi naneli što više štete neprijateljima. Ova igra kombinuje elemente pucanja i taktike, gde je potrebno planirati strategiju i odabrati pravi momenat za napad.

Mario + Rabbids Sparks of Hope donosi nove i uzbudljive karakteristike igre, kao što su različite vrste Rabbids heroja sa jedinstvenim sposobnostima, novi način razvoja likova i mogućnost da se timski igraju sa drugim igračima.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Strategija

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 7