Marvels Avengers (PS4)

EAN: 5021290084803
GB Code: PS4G164
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Avengers (PS4) je uzbudljiva akciona avantura koja će vas odvesti u svet Marvelovih superjunaka. Ova igra vam omogućava da igrate kao ikonični likovi iz Marvelovog univerzuma, uključujući Iron Mana, Hulka, Kapetana Ameriku, Crnu udovicu i Thora, dok se suočavate sa opasnostima i spašavate svet.

Uz napetu priču i impresivnu grafiku, Marvel’s Avengers će vas uroniti u epsku borbu između dobra i zla. Istražujte različite lokacije širom sveta, od futurističkih gradova do tajanstvenih laboratorija, dok se suočavate sa moćnim neprijateljima i rešavate izazovne zadatke.

Jedan od glavnih aspekata igre je mogućnost igranja u kooperativnom režimu sa drugim igračima. Sastavite tim sa svojim prijateljima i zajedno se suočite sa najopasnijim neprijateljima. Svi likovi imaju jedinstvene veštine i sposobnosti koje možete nadograđivati kako biste postali još moćniji.

Pored napete priče i akcije, Marvels Avengers (PS4) takođe pruža mogućnost prilagođavanja i nadogradnje vaših omiljenih junaka. Opremite ih sa različitim kostimima, oružjem i veštinama kako biste stvorili jedinstvene i moćne heroje.

Marvels Avengers je pravi spektakl za sve fanove Marvelovog univerzuma i ljubitelje akcionih igara. Uđite u kožu vaših omiljenih superheroja i pokažite svoje veštine dok se borite protiv zla i spasavate svet od propasti.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Pucačina, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Crystal Dynamics

Preporučeni uzrast

Pegi 16