Life is Strange – True Colors (PS4)

EAN: 5021290091108
GB Code: PS4G263
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Life is Strange – True Colors (PS4) je emotivna avantura koja će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz život i emocije. Ova igra vam omogućava da istražite živopisni gradić Haven Springs i upoznate se sa Alex Chen, protagonistkinjom koja ima jedinstvenu moć da otkrije i utiče na tuđa osećanja.

Sa predivnom grafikom i atmosferičnom muzikom, Life is Strange – True Colors (PS4) pruža vam mogućnost da istražite prelepu okolinu i otkrijete tajne koje se kriju ispod površine mirnog gradića. Vaši izbori će oblikovati priču i odnose između likova, a emocionalne odluke će imati dalekosežne posledice.

Jedan od ključnih elemenata igre je Alexina moć empatije, koja joj omogućava da oseti i utiče na tuđa osećanja. Koristite svoju moć da biste otkrili istinu, rešili probleme i pomogli drugima u njihovim ličnim bitkama. Ovo će dovesti do dubokih povezanosti sa likovima i intenzivnih emocionalnih trenutaka.

Pored zanimljive priče, Life is Strange – True Colors (PS4) takođe nudi različite izazove i slagalice koje će vas naterati da razmišljate i koristite svoje veštine u rešavanju problema. Otkrijte skrivene predmete, rešite zagonetke i otkrijte sve što Haven Springs ima da ponudi.

Life is Strange – True Colors (PS4) je iskustvo koje će vas dotaknuti na mnogo nivoa. Prepustite se emotivnoj priči, donosite teške odluke i otkrijte snagu ljubavi i prijateljstva dok istražujete tajanstveni svet koji je pred vama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 16