Hitman World of Assassination PS5

EAN: 884095213985
GB Code: PS5G90
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Hitman World of Assassination PS5 je napeta igra za PlayStation 5 koja vas uvodi u opasni svet tajnih ubica. U ovoj igri akcije i infiltracija, vi preuzimate ulogu vrhunskog plaćenog ubice, Agenta 47, koji putuje širom sveta i izvršava smrtonosne zadatke.

U Hitman World of Assassination PS5 imaćete priliku da istražujete prelepe i autentične lokacije širom sveta, uključujući glamurozne gradove, luksuzne vile, egzotične destinacije i još mnogo toga. Svaka misija vam pruža različite ciljeve i izazove koje morate izvršiti na suptilan i neprimetan način.

Koristeći svoje veštine prikradanja, kamuflaže i oružja, morate smišljeno planirati svoje napade i izbegavati otkrivanje. Odlučite da li ćete ciljeve ukloniti bez zvaničnih sumnji ili ćete izazvati haos i izvršiti brze i smrtonosne napade. Svaka misija pruža brojne mogućnosti za kreativnost i eksperimentisanje.

Hitman World of Assassination takođe nudi ogroman broj izazova, podzadataka i tajnih ciljeva koje možete otključati tokom igranja. Napredujte u svetu tajnih ubica, otključavajte nove oružje i opremu, i postanite neprikosnoveni gospodar smrti.

Grafika u igri je izvanredna, sa detaljno dizajniranim okruženjima i živopisnim likovima. Igra vas uvlači u atmosferu intrige, opasnosti i špijunaže, stvarajući nezaboravno iskustvo.

Uzmite kontrolu nad Agentom 47, smrtonosnim ubicom, i upustite se u svet ubistava i tajni u Hitman World of Assassination na PlayStation 5. Budite spremni na adrenalinom nabijene avanture i uživajte u igri koja će vas držati na ivici sedišta.

Hitman World of Assassination PS5 okuplja najbolje od HITMAN-a, HITMAN-a 2 i HITMAN-a 3, glavnu kampanju sa celokupanim dlc sadržajem za sve tri igre, režim ugovora, eskalacije, neuhvatljive mete i live content.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina, Stealth

Izdavač

IO Interactive

Preporučeni uzrast

Pegi 18