Hello Neighbor Hide and Seek Nintendo Switch

EAN: 5060146466783
GB Code: SW063
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Hello Neighbor Hide and Seek Nintendo Switch je uzbudljiva igra koja vas vodi na avanturu skrivanja i potrage. U ovoj igri, istraživaćete mračni svet tajanstvenog komšije i njegove porodice.

Radnja se dešava pre događaja iz originalne igre Hello Neighbor, i prati dvoje dece, brata i sestru, dok igraju igru skrivača u svom domu. Međutim, sve se menja kada se dogodi tragičan incident, koji će oblikovati njihovu sudbinu.

Dok istražujete kuću i okolinu, morate se skrivati od nemilosrdnog komšije i otkrivati tajne koje leže iza zidova njihovog doma. Morate koristiti svoju snalažljivost, smisao za avanturu i rešavanje zagonetki kako biste napredovali kroz priču.

Hello Neighbor Hide and Seek Nintendo Switch je igra koja kombinuje elemente horora, akcije i tajni. Svaki korak može biti ključan, jer vas komšijin iznenadni napadi i nepredvidive reakcije mogu dovesti do neuspeha. Morate biti pametni i oprezni da biste preživeli.

Grafika igre je stilizovana i dopadljiva, stvarajući jedinstvenu atmosferu misterije i napetosti. Svaka soba kuće ima svoje tajne i skrivene prolaze koje treba otkriti.

Uđite u svet Hello Neighbor Hide and Seek Nintendo Switch i pripremite se za nezaboravno iskustvo potrage i skrivanja. Budite hrabri, budite pametni i otkrijte istinu koja leži u dubinama ove zagonetne igre.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Avantura, Horor, Indie, Puzzle, Stealth, Strategija

Izdavač

tinyBuild

Preporučeni uzrast

Pegi 7