Final Fantasy VII Rebirth – Deluxe Edition PS5

EAN: 5021290098541
GB Code: PS5G95
Kategorija:

12.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Final Fantasy VII Rebirth – Deluxe Edition PS5 je drugi planirani deo trilogije igara koje remekuju igru Final Fantasy VII iz 1997. za PlayStation. Počinje nakon događaja u Final Fantasy VII Remake (2020), prateći bekstvo partije iz metropole Midgar-a.

Igrači pretežno kontrolišu Cloud Strife-a, bivšeg vojnika Shinra koji se pridružuje ekoterorističkoj grupi AVALANCHE kako bi se borio protiv Shinra-e, koji isisava životnu energiju planete, i upada u sukob sa legendarnim vojnikom Sephiroth-om, koji se vratio nakon što se pretpostavljalo da je mrtav. Kao i Remake, Rebirth reimaginiše elemente originalne igre dok proširuje razvoj likova i celokupnu narativnu strukturu.

Igra sadrži istraživanje i borbu u realnom vremenu, sa otvorenijim svetom u odnosu na linearnu progresiju Midgar-a u Remake-u. Markeri ciljeva pojavljuju se na prikazu, ističući glavne priče i sporedne zadatke koje treba završiti zajedno sa njihovim odgovarajućim udaljenostima od partije u otvorenom svetu. Pored hodanja pešice, partija može jahati Chocobos-e kao brži način kretanja opremanjem specijalizovanog Chocobo Lure Materijala. Rebirth proširuje hibrid akcione borbe i Active-Time Battle (ATB) sistema koji je uveden u Remake-u, gde igrač preuzima kontrolu nad partijom likova koje može slobodno menjati tokom igre. Tokom borbe, likovi koriste kako fizičke napade, tako i magiju, i mogu konzumirati predmete za ofanzivne, defanzivne i reanimacijske svrhe iz menija dok je igra suspendovana oko njih. „Sinergizovani“ mehanizam, prvi put predstavljen u preuzimanom sadržaju (DLC) kampanje „Episode INTERmission“ za Final Fantasy VII Remake Intergrade (2021), se vraća, omogućavajući članovima partije da sinhronizuju svoje napade uz sporije punjenje ATB bara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Square Enix

Preporučeni uzrast

Pegi 16