Aliens – Dark Descent (PS4)

EAN: 3512899965638
GB Code: PS4G271
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Aliens – Dark Descent je napeta akciona avantura za PlayStation 4 koja vas uvodi u opasan svet vanzemaljaca. U ovoj igri preuzimate ulogu hrabrog svemirskog marinca koji se bori protiv smrtonosnih vanzemaljskih stvorenja.

Postavljen u budućnosti, Aliens – Dark Descent vas stavlja na tajanstvenu svemirsku stanicu koja je preplavljena opasnim vanzemaljskim vrstama. Morate se boriti protiv živih noćnih mora, koristeći oružje, taktiku i vaše veštine da preživite.

U igri se susrećete sa različitim vrstama vanzemaljaca, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima i slabostima. Vaša snalažljivost i inteligencija su ključni faktori za preživljavanje, jer vas neprijatelji vrebaju iz mraka i napadaju bez najave.

Grafika je impresivna, stvarajući upečatljivu atmosferu teskobe i straha. Zvukovi dodatno pojačavaju napetost, dok vas mračni hodnici i oštri uglovi teraju na oprez.

Uz uzbudljivu priču i napetu akciju, Aliens – Dark Descent pruža nezaboravno iskustvo borbe protiv vanzemaljske pretnje. Da li imate hrabrosti da se suočite s ovim neprijateljima iz drugog sveta i preživite tamni spust?

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Horor, RPG (Role-playing game), Strategija

Izdavač

Focus Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18