WRC 10 (Nintendo Switch)

EAN: 3665962010022
GB Code: SW034
Kategorija:

7.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

WRC 10 FIA Svetski reli šampionat je simulacijska trkačka video igra koju je razvio studio KT Racing. Ovo izdanje donosi novu sezonu Svetskog reli šampionata sa svim zvaničnim ekipama, vozačima i automobilima iz 2021. godine. U igri postoji 52 zvanična tima i 20 automobila različitih klasa, uključujući i nova vozila iz kategorije „Rally1“. Osim toga, igrači mogu da se takmiče na 120 specijalnih staza širom sveta, uključujući nove rute u Grčkoj, Estoniji, Hrvatskoj i Belgiji.

Igrači se mogu takmičiti u različitim modovima, uključujući karijeru, pojedinačne relije, izazove i online takmičenja. Karijera donosi priliku da igrači postanu profesionalni reli vozači, počevši od nižih kategorija i napredovanjem kroz rangove. Postoji i mogućnost prilagođavanja vozača i automobila, uključujući i dodavanje personalizovanih zastava i registarskih tablica.

WRC 10 nudi realističan doživljaj vožnje sa poboljšanim fizikom, poboljšanom grafikom i zvukom i poboljšanim mehanikama štete. Takođe, igrači mogu da upravljaju vozilima u realnom vremenu sa vozačima, inženjerima i ostalim članovima tima.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Simulacija, Sport, Vožnja

Izdavač

Nacon

Preporučeni uzrast

Pegi 3