The LEGO Movie 2 Videogame (Nintendo Switch)

EAN: 5051892220101
GB Code: SW022
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The LEGO Movie 2 Videogame je avanturistička igra za Nintendo Switch inspirisana popularnim animiranim filmom The LEGO Movie 2: The Second Part. U ovoj igri igrači će se pridružiti Emmetu i njegovim prijateljima dok istražuju LEGO svetove punih akcije, humora i izazova.

U igri će se igrači suočiti sa zagonetkama, izazovima platforme i neprijateljima dok putuju kroz različite LEGO svetove. Svaki svet ima svoje jedinstvene teme i likove iz filma, pružajući bogato iskustvo i raznolikost.

Tokom igre, igrači će sakupljati LEGO cigle, koje mogu koristiti za izgradnju novih objekata i napredovanje kroz nivoe. Ova kreativna mehanika omogućava igračima da prilagode svoje iskustvo igre i otključaju dodatne predmete i likove.

Pored toga, igra sadrži i kooperativni način igranja za do četiri igrača, što omogućava prijateljima da se pridruže avanturi zajedno. Igrači mogu sarađivati, rešavati zagonetke i napredovati kroz igru zajedno, stvarajući zabavno iskustvo za celu porodicu ili grupu prijatelja.

The LEGO Movie 2 Videogame donosi prepoznatljivi LEGO stil, sa šarenim svetovima, humorom i ikoničnim likovima. Igra je namenjena ljubiteljima LEGO univerzuma i pruža priliku da se uroni u jedinstvenu avanturu izgrađenu od LEGO kockica.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Logička, Platform

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7