Team Sonic Racing (PS4)

EAN: 5055277033454
GB Code: PS4G090
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Team Sonic Racing je brza i uzbuđujuća trkačka igra za PlayStation 4 koja stavlja igrače u ulogu omiljenih Sonicovih likova. U ovoj igri, igrači će se pridružiti Sonicu i njegovim prijateljima dok se bore za pobedu u timskim trkama širom šarenog Sonicovog sveta.

Uz prelepe staze inspirisane klasičnim Sonicovim igrama, igrači će se suočiti s različitim izazovima i preprekama dok se trude da postignu prvo mesto. Timski rad je ključan, jer će igrači morati sarađivati sa svojim timskim partnerima kako bi pobedili protivnike. Timovi mogu razmenjivati predmete i podržavati jedni druge, stvarajući tako dinamičnu i taktičku igru.

Igra nudi različite modove igranja, uključujući singleplayer kampanju, lokalno višeigračko takmičenje i online multiplayer. U singleplayer kampanji, igrači će se suočiti s različitim izazovima, poboljšavati svoje veštine i otključavati nove staze i likove. U višeigračkom modu, igrači mogu se takmičiti sa prijateljima u split-screen načinu ili se povezati online i igrati protiv igrača iz celog sveta.

Grafika je živopisna i puna detalja, a muzika se savršeno uklapa u Sonicov svet, pružajući igračima dodatnu dozu zabave i uzbuđenja. Igra takođe omogućava prilagođavanje vozila i likova, što igračima daje mogućnost da izraze svoj lični stil.

Team Sonic Racing je zarazna trkačka igra koja će oduševiti ljubitelje Sonicovog univerzuma. Sa dinamičnom igrom, raznolikim stazama i uzbudljivim timskim takmičenjima, ova igra pruža satima zabave i adrenalinom punu akciju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Dečija, Vožnja

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 3