The Last of Us Part II PS4

EAN: 711719330004
GB Code: PS4G084
Kategorija:

4.799,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Last of Us Part II PS4 je akciona avantura koju je razvio studio Naughty Dog za Sony PlayStation 4 konzolu. To je nastavak kultne igre „The Last of Us“ i nastavlja priču iz prethodne igre.

U igri se igra kao Ellie, tinejdžerka koja je odrasla u svetu nakon izbijanja epidemije gljivične infekcije koja je uništila ljudsku populaciju. Ellie se udružuje sa Joelom, likom iz prethodne igre, i zajedno kreću na putovanje kroz postapokaliptični svet, boreći se protiv zombija i drugih prepreka koje im se nađu na putu.

U The Last of Us Part II PS4 igrači će doživeti nepredvidljivu priču u kojoj će biti suočeni sa različitim moralnim dilemama i teškim odlukama. Igra nudi naprednu grafiku i zvuk, sa izuzetno detaljnim karakterima, lokacijama i zvukovima koji poboljšavaju atmosferu igre.

Igra nudi različite načine igranja, kao što su singleplayer campaign i multiplayer mode. U singleplayer campaign-u igrači će upravljati Ellie i pratiti njenu priču kroz različite lokacije, dok će u multiplayer modu igrati u timovima protiv drugih igrača u asimetričnom borbenom režimu.

The Last of Us Part II PS4 je igra koja se ističe svojom dubokom pričom, impresivnom grafikom i zvukom, i inovativnim načinima igranja. Igrači će se suočiti sa mnogim izazovima, ali će i doživeti nezaboravnu avanturu kroz prelepo stvoreni svet igre.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18