Star Wars Jedi Fallen Order PS4

EAN: 5030937122440
GB Code: 8812
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Star Wars Jedi Fallen Order PS4 je akciona avantura u trećem licu koju je razvio studio Respawn Entertainment, a objavila je kompanija Electronic Arts. Igra je smeštena u svet Ratova zvezda i prati priču Kal Kestisa, bivšeg padawana, koji je preživeo naređenje 66 i sada pokušava da se sakrije od carstva, koje ga smatra pretnjom. Kal mora da putuje kroz galaksiju, otkriva tajne o Redu Sitha i nauči da koristi svoje Jedi moći kako bi preživeo i postao jači.

Igrači će upravljati Kalom i istraživati različite planete, boriti se protiv imperijalnih snaga i rešavati razne zagonetke kako bi napredovali u priči. Igra nudi sistem napredovanja lika koji omogućava igračima da otključavaju nove veštine i poboljšavaju postojeće, što će biti neophodno u borbi protiv sve jačih neprijatelja.

Star Wars Jedi Fallen Order PS4 nudi i odličnu grafiku i zvuk, sa vrlo detaljnim svetom i autentičnim zvukovima iz Ratova zvezda. Igra je privukla pažnju igrača i kritičara zbog svoje priče, akcionog igranja i kombinacije elemenata iz različitih žanrova.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16