UFC 4 PS4

EAN: 5030945122494
GB Code: PS4G107
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

UFC 4 PS4 je sportska video igra razvijena za PlayStation 4 koja simulira UFC (Ultimate Fighting Championship) borbe. Igrači mogu da odaberu različite borilačke stilove i da se bore protiv drugih igrača ili protiv AI kontrolisanih protivnika. Igra nudi nekoliko načina igre, uključujući karijeru, Quick Fight, Fight Now i Ultimate Team mode.

U karijeri, igrači počinju kao nepoznati borac i moraju se boriti na manjim turnirima kako bi napredovali u karijeri i stekli popularnost. Kako napreduju, igrači mogu da biraju nove veštine i poboljšavaju svoje karakteristike, uključujući brzinu, snagu, izdržljivost i druge.

Quick Fight mode omogućava igračima da se odmah bore protiv drugih igrača ili AI protivnika, bez dugotrajne pripreme. Fight Now mode omogućava igračima da kreiraju sopstvene borbe, a Ultimate Team mode omogućava igračima da stvore sopstveni tim od različitih boraca i da se takmiče protiv drugih igrača.

UFC 4 PS4 nudi realistične i dinamične borbe, sa detaljnom grafikom i zvukom, kao i autentičnim borbama i tehnikama koje se koriste u UFC-u. Igra takođe ima veliku listu različitih boraca, uključujući poznate imena iz UFC sveta.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Borilačka

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16