Resident Evil 4 Remake (PS5)

EAN: 5055060903025
GB Code: PS5G24
Kategorija:

8.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Resident Evil 4 Remake je igra koja predstavlja potpuno osvežen i modernizovan vizuelni i mehanički doživljaj kultnog originala iz 2005. godine. Igra se odvija u selu u Španiji, gde igrač preuzima ulogu Leona S. Kenedija, bivšeg policajca koji pokušava da spase kćer predsednika SAD-a koju su oteli kultni fanatici.

Nova verzija igre Resident Evil 4 Remake nudi grafičku prezentaciju u 4K rezoluciji i HDR podršku, što daje igri realističan i detaljan izgled. Mehanike igre su takođe ažurirane i usavršene, sa fluidnijim kretanjem i pucanjem, unapređenim sistemom upravljanja i novim dodacima koji igračima omogućavaju još veću taktičku raznolikost u borbi.

Osim toga, igrači će se susresti sa novim neprijateljima, predmetima i lokacijama, što će doprineti novom i uzbudljivom doživljaju igre. Uz to, ova nova verzija će imati i nove glasovne glumce i dijaloge, koji će dodatno poboljšati imerziju u igru.

Resident Evil 4 Remake je igra koja će pružiti fanovima Resident Evil serijala i novim igračima jedinstveno iskustvo i najbolje što moderna tehnologija može ponuditi.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Horor

Izdavač

Capcom

Preporučeni uzrast

Pegi 18