Resident Evil 3 Remake PS4

EAN: 5055060949610
GB Code: PS4G285
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Resident Evil 3 Remake PS4 je akciona igra za Sony PlayStation 4, koju je razvio Capcom. Igra predstavlja novu verziju klasika iz 1999. godine, „Resident Evil 3: Nemesis“.

Igrači preuzimaju kontrolu nad Jill Valentine, bivšom članicom policije, koja se bori za preživljavanje u Raccoon City-ju, gradu koji je zahvaćen virusom zombija. Jill se bori protiv horde zombija, mutiranih stvorenja i Nemesis-a, superjačeg čudovišta koje joj neće dati mira sve dok je ne ubije.

Igrači će se suočiti sa različitim izazovima dok se probijaju kroz Raccoon City, a prikupljanje resursa i razmišljanje o strategiji za preživljavanje igraju važnu ulogu. Igra nudi i multiplayer mod, „Resident Evil Resistance“, gde igrači mogu da igraju kao preživeli ili kao vođe zombija, dok se bore za kontrolu nad različitim prostorijama i rešavaju zagonetke.

Grafika u igri je impresivna, sa detaljno izrađenim likovima i okruženjem, i prati klasični stil prethodnih Resident Evil igara. Resident Evil 3 Remake PS4 je igra koja nudi akciju, napetost i horor, i predstavlja idealan izbor za ljubitelje igara uživo ili za ljubitelje Resident Evil franšize.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Horor

Izdavač

Capcom

Preporučeni uzrast

Pegi 18