Dragon Ball FighterZ and Dragon Ball Xenoverse 2 PS4

EAN: 3391892001754
GB Code: PS4G207
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dragon Ball FighterZ and Dragon Ball Xenoverse 2 PS4 odnosno „Dragon Ball FighterZ“ i „Dragon Ball Xenoverse 2“ su dve igre za Sony PlayStation 4 koje su zasnovane na popularnoj japanskoj animiranoj seriji „Dragon Ball“. Obe igre su razvijene od strane Bandai Namco Entertainment.

„Dragon Ball FighterZ“ je borilačka igra u kojoj igrači mogu da izaberu jedan od mnogobrojnih likova iz serije „Dragon Ball“ i da se bore protiv drugih likova u borbi jedan na jedan. Igrači mogu da koriste različite tehnike i napade, kao što su energetske kugle i specijalni napadi, kako bi pobedili protivnika. Igrači takođe mogu da igraju u online modovima protiv drugih igrača širom sveta.

„Dragon Ball Xenoverse 2“ je akciona igra u kojoj igrači mogu da stvore sopstvenog lika i da se bore u različitim scenarijima zasnovanim na „Dragon Ball“ univerzumu. Igrači mogu da biraju između različitih rasa i klasa, i da prilagođavaju svog lika sa različitim kostimima, oružjima i dodacima. Igrači mogu da igraju u solo kampanji ili u online modovima sa drugim igračima širom sveta.

Dragon Ball FighterZ and Dragon Ball Xenoverse 2 PS4 igre imaju impresivnu grafiku i zvuk, sa detaljno izrađenim likovima i okolinama. Ove igre su pogodne za ljubitelje animea i akcionih igara, i pružaju veliki broj mogućnosti za prilagođavanje i igru.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Borilačka

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12