NBA 2K21 PS4

EAN: 5026555428392
GB Code: PS4G113
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

NBA 2K21 PS4 je sportska igra za Sony PlayStation 4 koju je razvio Visual Concepts. Igra simulira igru košarke sa realističnom grafikom, animacijama i zvukovima.

U NBA 2K21 PS4 igrači mogu da igraju sa svojim omiljenim NBA timovima i igračima, igrajući utakmice ili turnire protiv drugih timova ili igrača. Igrači mogu da treniraju svoje veštine i napreduju kroz lige i turnire, dok skupljaju nagrade i otključavaju nove funkcije.

Igra nudi i mogućnost kreiranja sopstvenog igrača i tima, sa opcijama za prilagođavanje izgleda, statistike i veština. Igrači mogu da izaberu svoj poziciju na terenu, prilagode svoj stil igre i napreduju kroz karijeru, izborom timova i menadžera.

Igra nudi i online modove, gde se igrači mogu udružiti u timove i takmičiti protiv drugih igrača širom sveta. Igrači mogu da prilagode svoje timove i igrače, birajući između različitih taktika i strategija, dok se takmiče za prestižne nagrade i status.

NBA 2K21 PS4 je igra koja pruža realistično iskustvo košarkaške igre, sa impresivnom grafikom i zvukom, kao i velikim brojem opcija za prilagođavanje i igranje. Igra je pogodna za ljubitelje košarke i sportskih igara, ali i za sve koji vole zabavu i takmičenje.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Take2

Preporučeni uzrast

Pegi 3