Mortal Kombat 11 Ultimate Edition PS4

EAN: 5051890324870
GB Code: PS4G144
Kategorija:

3.799,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mortal Kombat 11 Ultimate Edition PS4 je naslov koji vam donosi najkompletnije iskustvo borilačkih igara u ovom popularnom serijalu. Ova edicija sadrži glavnu igru Mortal Kombat 11, kao i sve DLC sadržaje, uključujući tri nova lika (Rain, Mileena i Rambo) sa njihovim specifičnim skillovima, skineve i nadogradnje oružja.

Igrači mogu uživati u nekoliko načina igranja, uključujući Story mode koji vas vodi na epsko putovanje kroz vreme i prostor u cilju spasavanja univerzuma od zlog Shao Kahna i njegovih saveznika. Tu su i novi Towers of Time mode, kao i novi Friendships i Fatalities koji će vas ostaviti bez daha.

U Mortal Kombat 11 Ultimate Edition PS4 igrači mogu uživati u poboljšanom vizuelnom iskustvu i poboljšanom gejmpleju, što je karakteristično za ovu ediciju. Ova igra vas vodi u svet borbe sa neverovatnim detaljima, borbenim pokretima i odličnom grafikom, što će zadovoljiti sve fanove ovog kultnog serijala. Uz preko 30 likova koji su dostupni za igranje, svaki sa svojim jedinstvenim skillovima i oružjem, svaki meč je jedinstveno iskustvo.

Ukoliko ste fan Mortal Kombat serijala, Ultimate Edition je obavezna igra za vašu kolekciju, koja donosi sve što vam je potrebno za savršeno borilačko iskustvo.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Borilačka

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 18