Marvels Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition PS5

EAN: 711719803294
GB Code: \
Kategorija:

9.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition PS5 je paket igara koji uključuje Marvel’s Spider-Man Miles Morales, kao i originalnu igru Marvel’s Spider-Man Remastered, prilagođenu za PlayStation 5 konzolu.

Igra Miles Morales prati avanture Milesa Moralesa, novog Spider-Mana, dok se bori protiv zlikovaca i održava red i mir u zimskom Njujorku. Igrači će imati priliku da iskoriste Milesove superherojske moći, koje uključuju električni udar i kamuflažu, kako bi se borili protiv neprijatelja i istraživali svet igre.

Marvels Spider-Man Remastered je nadograđena verzija originalne igre Marvel’s Spider-Man, koja je sada prilagođena PlayStation 5 konzoli. Igrači će ponovo upravljati Peterom Parkerom, originalnim Spider-Manom, dok se bori protiv zlikovaca u Njujorku. Igra sadrži poboljšanu grafiku, poboljšanu animaciju i bolje performanse.

Marvels Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition PS5 je idealan izbor za ljubitelje superherojskih igara, koji žele da se prepuste avanturama Spider-Mana na PlayStation 5 konzoli. Sa dve sjajne igre u jednom paketu, Ultimate Edition je odličan izbor za sve igrače koji žele da iskuse oba lika Spider-Mana i uživaju u nezaboravnoj igračkoj avanturi.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16