LEGO Star Wars The Force Awakens PS4

EAN : 5051895403310
GB Code: PS4G009
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Star Wars The Force Awakens PS4 je avanturistička igra koja se zasniva na popularnom filmu Star Wars: The Force Awakens. Igrači će se pridružiti Rey, Finn-u, Poe-u i drugim likovima dok prolaze kroz ključne događaje filma.

Igrači će se susretati sa različitim neprijateljima, kao i pridruživati se različitim likovima iz Star Wars sveta. Igra nudi mogućnost igranja u kooperativnom modu, što omogućava da dva igrača igraju zajedno u isto vreme.

Igra nudi prepoznatljivu LEGO grafiku koja je kreativna i zabavna, a takođe ima i dobru muziku i zvučne efekte koji doprinose atmosferi igre. Igrači će se susretati sa različitim zagonetkama koje treba da reše i borbama protiv neprijatelja, a takođe će moći da koriste različita vozila, oružja i opremu.

LEGO Star Wars The Force Awakens PS4 je namenjen svima koji vole Star Wars univerzum i LEGO igre. Ova igra nudi pregršt zabave i uzbuđenja, a igrači će se susretati sa mnogim omiljenim likovima iz Star Wars sveta, kao i sa novim likovima koji su se pojavili u filmu The Force Awakens.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7