LEGO Marvel Super Heroes 2 PS4

EAN: 5051892206907
GB Code: PS4G057
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Marvel Super Heroes 2 PS4 je akciona avantura smeštena u Marvelov univerzum. Igrači preuzimaju kontrolu nad superherojima iz Marvel stripova dok se bore protiv različitih zlikovaca u raznim lokacijama u svemiru i vremenu.

Igra sadrži kampanju za jednog igrača, koja prati priču o zlikovcu Kangu the Conqueroru koji je spojio različite periode vremena i stvorio novu realnost poznatu kao Chronopolis. Igrači će putovati kroz ovaj novi svet i pridružiti se različitim herojima iz Marvel univerzuma kako bi pobedili Kanga i spasili svet.

Pored kampanje, igra takođe nudi i multiplayer mod sa različitim režimima, uključujući timski rad i borbe za preuzimanje teritorije. Igrači će moći da otključavaju nove likove, vozila i predmete dok napreduju kroz igru, što će im pomoći da poboljšaju svoje performanse na bojnom polju.

LEGO Marvel Super Heroes 2 PS4 nudi šarenu i zabavnu grafiku, kao i raznovrstan set likova sa njihovim jedinstvenim moćima. Ova igra je idealna za fanove Marvel univerzuma i ljubitelje igara u kojima se slažu LEGO kockice.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7