LEGO 2K Drive (PS4)

EAN: 5026555435109
GB Code: \
Kategorija:

7.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO 2K Drive je zabavna trkačka igra za PlayStation 4 koja kombinuje čaroliju LEGO sveta sa uzbuđenjem brzih automobila. U ovoj igri imate priliku da se takmičite na različitim stazama širom sveta, upravljajući svojim omiljenim LEGO automobilima.

Uz bogatu selekciju vozila, možete da izaberete između različitih LEGO tema, kao što su grad, svemir, divlji zapad i još mnogo toga. Svaki automobil je jedinstven i može se prilagoditi prema vašem ukusu. Utrke su izazovne i dinamične, sa raznim preprekama i skokovima koje morate savladati.

Pored samih trka, LEGO 2K Drive nudi i različite režime igre. Možete se takmičiti u brzinskim trkama, vratiti se u prošlost sa klasičnim LEGO automobilima, ili se oprobati u zanimljivim izazovima koji će testirati vaše veštine vožnje. Takođe, igra vam omogućava da se povežete sa drugim igračima putem interneta i takmičite se u online trkama.

Grafički dizajn igre je šaren i prelep, pridržavajući se prepoznatljivog LEGO stila. Muzika i zvučni efekti dodatno upotpunjuju atmosferu i čine igru još zabavnijom.

LEGO 2K Drive je igra koja će oduševiti sve ljubitelje LEGO sveta i trkačkih igara. Uživajte u ovoj jedinstvenoj avanturi koja će vas držati prikovane za volan sve dok ne postanete šampion LEGO trkačkog sveta.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Vožnja

Izdavač

2K Games

Preporučeni uzrast

Pegi 7