Immortals Fenyx Rising (PS5)

EAN: 3307216188728
GB Code: PS5G05
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Immortals Fenyx Rising je akciona avanturistička igra koja se može igrati na konzoli PS5. U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu Fenyx, heroja grčke mitologije, koji se bori protiv različitih mitoloških stvorenja i bogova.

Immortals Fenyx Rising igra ima otvoreni svet koji igrači mogu istraživati i otkrivati tajne, skrivene predmete i misterije koje su skrivene širom sveta. Takođe, igra ima različite izazove koje igrači mogu da prihvate, kao što su labirinti, borbe i zagonetke.

Fenyx ima različite moći koje može da koristi u borbi protiv neprijatelja, uključujući mač i luk, kao i različite magijske sposobnosti koje može da stekne tokom igre. Igrači takođe mogu da prilagode lik Fenyx, uključujući njegov izgled, oružje i magiju.

Grafika i zvučni efekti igre Immortals Fenyx Rising su takođe impresivni, omogućavajući igračima da se osećaju kao da su deo mitološkog sveta Grčke. Immortals: Fenyx Rising je izazovna i zabavna igra koja pruža mnogo sati igračkog iskustva i mogućnosti za istraživanje.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 12