FIFA 22 (PS5)

EAN: 5030939124787
GB Code: PS5G07
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 22 je popularna sportska igra koja se može igrati na konzoli PS5. U ovoj igri, igrači mogu da se takmiče u simulaciji fudbalskih utakmica i preuzmu kontrolu nad svojim omiljenim klubom ili reprezentacijom.

Igra donosi mnoge poboljšane funkcije i inovacije u odnosu na prethodne verzije. Jedna od njih je „HyperMotion“ tehnologija, koja omogućava igračima da se kretaju i reaguju na terenu na način koji je bliži stvarnom fudbalu. Ovo uključuje poboljšanu animaciju i ponašanje igrača, kao i bolju interakciju sa loptom i drugim igračima.

Tu su i novi načini igranja, uključujući „Career Mode“ u kome igrači mogu da upravljaju svojim klubom ili reprezentacijom, „Volta Football“ za igranje uličnog fudbala, i „Pro Clubs“ koji omogućava igračima da stvore svoj tim i takmiče se protiv drugih igrača online.

FIFA 22 ima i impresivnu grafiku i zvučne efekte koji omogućavaju igračima da se osećaju kao da su deo prave fudbalske utakmice. Sa mnogo opcija i mogućnosti za personalizaciju, ova igra je zabavna i izazovna za sve ljubitelje fudbala i video igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3