Gran Turismo 7 PS4

EAN: 711719764595
GB Code: PS4G224
Kategorija:

8.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gran Turismo 7 PS4 je trkačka igra za PlayStation 4 koja nudi autentično iskustvo vožnje u svetu trkačkih automobila. Ova igra sadrži veliki broj automobila različitih proizvođača, koje igrači mogu da voze na različitim stazama širom sveta.

Igrači mogu da se takmiče u različitim disciplinama trka, uključujući trke na kratke i duge pruge, reli trke i karting. Takođe, igrači mogu da se takmiče u online modu sa drugim igračima širom sveta, što dodaje još veći izazov i uzbuđenje.

Grafika u igri je impresivna, sa detaljno dizajniranim automobilima i stazama koje oživljavaju svet trkačkih automobila. Zvuk takođe doprinosi atmosferi igre, sa realističnim zvukovima automobila i okoline.

Kontrole u igri su prilagođene za konzolu, što omogućava igračima lako kretanje i upravljanje svojim automobilom.

Gran Turismo 7 PS4 nudi različite načine za napredovanje u igri, uključujući sistem nagrada za uspešna takmičenja, kao i mogućnost prilagođavanja automobila kako bi se postigla maksimalna brzina i performanse.

Gran Turismo 7 PS4 je zabavna i izazovna trkačka igra koja pruža igračima mogućnost da se takmiče u svetu trkačkih automobila, vozeći različite automobile na različitim stazama širom sveta. Impresivna grafika i zvuk, prilagođene kontrole za konzolu, kao i različite načine napredovanja u igri, čine ovu igru izazovnom i zabavnom za igrače koji traže autentično iskustvo vožnje.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Vožnja

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 3