Fifa 23 (PS5)

EAN: 5030943124377
GB Code: PS5G09
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Fifa 23 (PS5) je najnovija fudbalska simulacija za PlayStation 5 konzolu koja će vas uvesti u svet najpopularnijeg sporta na planeti. U ovoj igri ćete imati priliku da se oprobate kao menadžer i igrač, upravljajući svojim omiljenim timom ili reprezentacijom.

Sa naprednim grafičkim dizajnom i tehnologijom, FIFA 23 pruža nevjerojatno realistično iskustvo igre. Igrači će izgledati gotovo kao pravi, sa detaljima lica, animacijama i pokretima koji oživljavaju na ekranu.

Uz poboljšanu inteligenciju veštačke inteligencije (AI), igrači sada pokazuju pametnije ponašanje na terenu, donoseći realistične odluke u vezi sa pozicioniranjem, napadima i odbranom. Svaki meč će biti jedinstveno iskustvo, puno taktičkih izazova i neizvesnosti.

Fifa 23 (PS5) donosi i unapređene načine igre. Uz klasični način karijere, možete se upustiti u avanturu u novom modu nazvanom „Volta Football“, gde ćete se takmičiti u uličnom fudbalu širom sveta. Tu je i popularni Ultimate Team mod, gde možete sastaviti svoj san tim i takmičiti se online protiv drugih igrača.

Pored toga, FIFA 23 pruža i dublje iskustvo timskog menadžmenta, gde možete voditi klub ili reprezentaciju do vrhunca uspeha. Preuzmite kontrolu nad transferima, taktikom, treningom i odlukama tokom utakmica kako biste osigurali pobedu.

Uz online multiplayer podršku, možete se takmičiti sa prijateljima ili drugim igračima širom sveta i dokazati svoje veštine na globalnom nivou.

Fifa 23 (PS5) je ultimativno iskustvo fudbalske igre na PlayStation 5 konzoli, koje će vam pružiti ne samo zabavu već i osećaj da ste deo sveta fudbala. Uzmite kontrolu nad terenom i pokažite svoje fudbalsko umeće u ovoj sjajnoj simulaciji.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3