FIFA 23 – Legacy Edition (Nintendo Switch)

EAN: 5035224124282
GB Code: SW042
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 23 – Legacy Edition je fudbalska simulacija posebno prilagođena za Nintendo Switch konzolu. Ova verzija igre donosi autentično fudbalsko iskustvo koje će vas držati zauzetima na terenu.

Iako Legacy Edition ne sadrži sve nove funkcionalnosti i unapređenja kao verzije za druge platforme, pruža vam priliku da uživate u fudbalskim utakmicama s omiljenim timovima i igračima. Igrači će izgledati prepoznatljivo, a tereni će biti dobro dizajnirani i realistični.

FIFA 23 – Legacy Edition nudi razne načine igre. Možete se takmičiti u karijernom modu, upravljati klubom ili reprezentacijom i dovesti ih do vrha fudbalske slave. Takođe, tu je i popularni Ultimate Team mod, u kojem možete sastaviti tim iz snova, trgovati igračima i takmičiti se online protiv drugih igrača.

Igra pruža intuitivne kontrole prilagođene Nintendo Switch konzoli, što vam omogućava da lako preuzmete kontrolu nad igrom i uživate u fluidnoj igri.

FIFA 23 – Legacy Edition na Nintendo Switch konzoli donosi vam autentično fudbalsko iskustvo koje možete poneti sa sobom bilo gde. Bez obzira da li ste strastveni fudbalski navijač ili casual igrač, ova igra će vam pružiti zabavu i uzbuđenje dok se takmičite protiv najboljih timova sveta.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3