FIFA 23 (Xbox S)

EAN: 5035224124374
GB Code: \
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 23 je najnovija fudbalska simulacija za Xbox S konzolu koja će vas odvesti u svet najomiljenijeg sporta na svetu. U ovoj igri, preuzimate kontrolu nad svojim omiljenim timom ili reprezentacijom i upuštate se u uzbudljive fudbalske avanture.

Sa unapređenim grafičkim dizajnom i tehnologijom, FIFA 23 pruža neverovatno realistično vizuelno iskustvo. Igrači izgledaju gotovo stvarno, sa detaljnim licima, animacijama i prirodnim pokretima koji oživljavaju na vašem ekranu.

Inteligencija veštačke inteligencije (AI) je takođe poboljšana, što rezultira pametnijim ponašanjem igrača na terenu. Sada će donositi realistične odluke o pozicioniranju, napadima i odbrani, čime će svaka utakmica biti izazovna i dinamična.

FIFA 23 donosi raznolike načine igranja. Klasični karijerni mod vam omogućava da upravljate svojim klubom ili reprezentacijom, dok „Volta Football“ mod predstavlja ulično fudbalsko iskustvo u kojem se nadmećete u urbanoj okolini. Tu je i popularni Ultimate Team mod, gde možete sastaviti sopstveni tim iz snova i takmičiti se protiv drugih igrača online.

Uz to, FIFA 23 vam pruža duboko iskustvo upravljanja timom, gde možete voditi klub ili reprezentaciju do vrhunca uspeha. Preuzmite kontrolu nad transferima, taktikom, treningom i donosite ključne odluke tokom utakmica kako biste postigli pobede.

Online multiplayer podrška omogućava vam da se takmičite sa prijateljima ili drugim igračima širom sveta i testirate svoje veštine na globalnom nivou.

FIFA 23 je ultimativno fudbalsko iskustvo na Xbox S konzoli, koje će vam pružiti ne samo zabavu, već i osećaj da ste deo sveta fudbala. Uzmite kontrolu nad terenom, pokažite svoje veštine i postanite prvak u ovoj sjajnoj simulaciji.

Specifikacija

Platforma

Xbox Series S

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3