Fifa 19 PS4

EAN: 5030946121915
GB Code: 4297
Kategorija:

2.990,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Fifa 19 PS4 je sportska simulacija fudbala razvijena od strane EA Sportsa za Sony PlayStation 4 konzolu. U ovoj igri možete igrati kao vaši omiljeni timovi i igrači iz celog sveta, uključujući i reprezentacije.

Igra nudi različite načine igranja kao što su „The Journey“, „Kick Off“, „Career mode“, „Ultimate Team“ i „Online modes“. „The Journey“ je priča koju igrate kao mladi igrač i pratite njegov put ka uspehu, dok „Kick Off“ vam omogućava da igrate brze prijateljske utakmice sa prijateljima ili protiv AI protivnika.

„Career mode“ vam omogućava da postanete menadžer vašeg omiljenog tima i da upravljate timom na terenu i van njega. „Ultimate Team“ je način igranja u kojem sakupljate karte igrača, gradite svoj tim i igrate protiv drugih igrača širom sveta. „Online modes“ vam omogućavaju da igrate protiv drugih igrača iz celog sveta, kako biste testirali svoje fudbalske veštine i takmičili se sa drugima.

Igra nudi i mnoge nove funkcije, kao što su „Active Touch System“ i „Dynamic Tactics“, koje poboljšavaju igru i čine je još realističnijom. „Active Touch System“ vam omogućava da bolje kontrolišete loptu i da igrači prihvataju loptu na različite načine u zavisnosti od situacije na terenu, dok „Dynamic Tactics“ vam omogućava da promenite taktiku vašeg tima u toku utakmice kako biste se prilagodili protivniku.

Uz naprednu grafiku, autentične stadione i glasovne komentatore, Fifa 19 PS4 je igra koja će zadovoljiti i najzahtevnije fudbalske fanove i ljubitelje igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3