Disney Classic Games Collection The Jungle Book & Aladdin & The Lion King PS4

EAN: 5060760884550
GB Code: PS4G219
Kategorija:

4.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Disney Classic Games Collection The Jungle Book & Aladdin & The Lion King PS4 je kolekcija igara koja se sastoji od tri klasične Disney igre: „The Jungle Book“, „Aladdin“ i „The Lion King“. Sve tri igre su ažurirane i unapređene kako bi se bolje uklopile u današnje tehnološke standarde.

U „The Jungle Book“ igri igrači preuzimaju kontrolu nad malim dečakom Moglijem, koji mora da preživi u džungli boreći se protiv različitih opasnosti.

„Aladdin“ je platformerska igra koja prati istoimenu lika dok se kreće kroz različite nivoe i boreći se protiv neprijatelja.

„The Lion King“ igra omogućava igračima da igraju kao Simba i prožive priču kroz različite nivoe i borbe protiv neprijatelja.

Sve tri igre imaju prelepe, ručno crtane animacije i odličnu muziku, koja će zasigurno oduševiti igrače svih uzrasta. Takođe, igrači će moći da prilagode svoje iskustvo igre dodajući savremene značajke, poput automatskog snimanja, odabira težine i ostalog.

Ova kolekcija igara predstavlja idealan izbor za ljubitelje klasičnih Disney igara i za one koji žele da se vrate u prošlost i ponovo dožive ove legendarne igre.

 

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Borilačka, Pucačina

Izdavač

Disney Interactive

Preporučeni uzrast

Pegi 7