Battlefield 2042 (Xbox One)

EAN: 5030948123009
GB Code: \
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Battlefield 2042 je napeta vojna igra koja se odvija u bližoj budućnosti, a sada je dostupna za Xbox One konzolu. U ovoj epskoj pucačini, igrači će se upustiti u globalni rat između moćnih vojnih frakcija, gde će biti suočeni s intenzivnim sukobima i spektakularnim okršajima.

Smestena u 2042. godinu, igra prikazuje svet koji je suočen s klimatskim promenama i društvenim nemirima. Igrači će imati priliku da se pridruže jednoj od dve frakcije – Američkoj armiji ili Ruskoj vojsci – i da se bore za dominaciju na raznim mapama širom sveta.

Jedna od ključnih karakteristika Battlefield 2042 je veličanstvena skala sukoba. Igrači će se suočiti s ogromnim mapama koje pružaju neograničene mogućnosti za taktičko planiranje i strategiju. Pored toga, igra će omogućiti veliki broj igrača u jednoj partiji, što će rezultirati haotičnim bitkama i akcijom visokog intenziteta.

Igrači će imati na raspolaganju širok izbor oružja, vozila i opreme koja će im pomoći u borbi. Bilo da se radi o letenju nad futurističkim gradovima pomoću jet-pakova, vožnji tenkova ili vođenju borbi pešadije, Battlefield 2042 pruža raznolike načine da se igrači uključe u sukob.

Pored toga, Battlefield 2042 nudi inovativan sistem za prilagođavanje okruženja. Igrači će moći da koriste različite taktike i strategije kako bi menjali teren i koristili ekstremne vremenske uslove u svoju korist. Ova dinamičnost i nepredvidivost čine igru uzbudljivom i osvežavajućom.

Battlefield 2042 na Xbox One konzoli pruža vrhunski vizuelni doživljaj i uzbudljivo multiplayer iskustvo. Bilo da se borite samostalno ili s prijateljima, ova igra će vam pružiti nezaboravne trenutke u svetu vojne akcije. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i beskompromisnom pristupu akciji, Battlefield 2042 će zadovoljiti i najzahtevnije igrače.

Specifikacija

Platforma

Xbox ONE

Žanr

Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16