Slušalice PULSE 3D Wireless Headset Grey Camouflage (PS5)

EAN: 711719406990
GB Code: HS445
Kategorije: ,

14.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Pripremite se za novu generaciju zvuka u igri sa PULSE 3D bežičnim slušalicama sa mikrofonom za PS5™ konzolu. Uživajte u vrhunskim bežičnim performansama slušalica sa mikrofonom koje su fino podešene za 3D audio na PS5 konzolama. Imaju prefinjeni dizajn, dva mikrofona sa funkcijom potiskivanja buke, punjenje preko priključka USB Type-C® i niz kontrola sa jednostavnim pristupom.
PS5 konzola, koja koristi tehnologiju Tempest 3D AudioTech, smešta vas u središte neverovatno realističnog zvuka, tako da imate osećaj da zvuk dopire iz svih pravaca. Slušalice imaju mekane jastučiće za uši i traku za glavu za dodatnu udobnost.
Budite sigurni da će vas prijatelji dobro čuti na mreži sa dva ugrađena mikrofona optimalno postavljena za kristalno jasno snimanje glasa i poboljšanom tehnologijom potiskivanja buke.
Prilagodite postavku tokom igre isključivanjem ugrađenog mikrofona, prilagođavanjem glavne jačine zvuka i kontrola za kombinovanje zvuka u igri i zvuka ćaskanja. Takođe, pomoću namenskog tastera za praćenje mikrofona možete lako proveriti kako vas saigrači čuju.
Uživajte u bežičnoj igri do 12 sati zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji.

Specifikacija:

Način povezivanja Bežično – Bluetooth
Kompatibilnost PC, PS4, PS5
Sistem Stereo
Mikrofon Da
Pozadinsko osvetljenje Ne
Trajanje baterije Do 12 sati
Domet 10 m
Masa 292g

Specifikacija