Postolje Canyon CS-5 Za PS5 Sa Punjačem Crni

EAN:5291485014780
GB Code: SONY60

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Postolje Canyon CS-5 za PS5 sa punjačem, belo, je dodatak dizajniran za PlayStation 5 konzolu, koji pruža praktično rešenje za organizaciju i punjenje.

1.Postolje je specifično dizajnirano za PlayStation 5 konzolu i kontrolere. Bele je boje, što se savršeno uklapa uz PS5 konzolu, pružajući estetski ugodan i uredan izgled.

2. Postolje omogućava sigurno vertikalno postavljanje PS5 konzole, što pomaže u uštedi prostora i poboljšava ventilaciju.

3.Ugrađeni punjač može istovremeno puniti dva DualSense kontrolera. LED indikatori na postolju pokazuju status punjenja, crvena boja za punjenje i plava boja za potpuno napunjene kontrolere.
4.Postolje ima dodatne držače za pohranjivanje igara, što pomaže u održavanju reda i boljoj organizaciji igračkog prostora.

5.Neka postolja dolaze sa ugrađenim ventilatorima za hlađenje konzole, čime se poboljšava protok vazduha i sprečava pregrevanje tokom dužih sesija igranja. Proverite specifikacije modela da biste potvrdili prisustvo ventilatora.

6. Instalacija postolja je jednostavna, bez potrebe za dodatnim alatima. Kontroleri se lako postavljaju i skidaju sa punjača, što olakšava svakodnevnu upotrebu.

7.Postolje je izrađeno od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i stabilnost. Dizajniran je da izdrži svakodnevno korišćenje i pruži dugoročnu podršku za vašu PS5 konzolu i opremu.

8.Neka postolja mogu imati dodatne USB portove za punjenje drugih uređaja ili povezivanje dodatnih perifernih uređaja, što može biti korisno za igrače koji imaju više dodatne opreme.

Postolje Canyon CS-5 za PS5 sa punjačem je praktičan dodatak za sve vlasnike PS5 konzole, nudeći rešenje za punjenje kontrolera, organizaciju igara i poboljšanje ventilacije konzole, sve u elegantnom i funkcionalnom dizajnu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Dužina kabla

23 cm

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

315 x 185 x 28 mm

Težina

475 g

Garancija

24 meseci