Gamepad Joypad PS5 DualSense Crni Bežični

EAN: 8600356101172
GB Code: JOY124
Kategorija:

5.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Joypad PS5 DualSense crni bežični kontroler je dizajniran za PlayStation 5 konzolu, pružajući napredno igračko iskustvo sa nizom inovativnih funkcija.

1. DualSense kontroler ima udoban i ergonomski oblik koji omogućava dugotrajno igranje bez zamora ruku. Crna boja daje elegantan i moderan izgled.

2. Ovaj kontroler je opremljen haptičkim povratnim informacijama koje pružaju dublji i impresivniji osećaj u igri. Možete osetiti različite teksture i vibracije, što pojačava realizam igračkog iskustva.

3. L2 i R2 tasteri imaju adaptivne triggere koji pružaju varijabilni otpor u zavisnosti od akcije u igri. Na primer, osećaj napetosti luka dok zatežete strelu ili otpor kočnice pri vožnji automobilskih igara.

4. DualSense kontroler ima ugrađeni mikrofon i zvučnik, omogućavajući komunikaciju sa saigračima bez potrebe za dodatnim slušalicama. Tu je i 3.5 mm priključak za slušalice, ukoliko želite privatniji zvuk.

5.  Dugme „Create“ zamenjuje tradicionalno „Share“ dugme, omogućavajući igračima da lako snime i podele svoje igre, snimke ekrana i strimove.

6. Kontroler koristi Bluetooth tehnologiju za bežičnu povezanost sa PS5 konzolom. Ima ugrađenu punjivu bateriju koja se puni putem USB-C kabla, pružajući dugotrajno igranje između punjenja.

7. DualSense ima ugrađene senzore pokreta, uključujući akcelerometar i žiroskop, koji omogućavaju precizne kontrole pokreta u podržanim igrama.

Ovaj kontroler je dizajniran da poboljša i produbi interakciju sa igrama, pružajući igrače visok nivo kontrole i povratne informacije, čime čini igranje na PS5 konzoli još uzbudljivijim i realistčnijim.

Specifikacija

Proizvođač

Joypad

Model Gamepad-a

CL-M588

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth v5.1, USB

Tip baterije

Punjiva

Dodirna tabla

Da

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Indikatori

LED osvetljenje

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Garancija

24 meseci