Gamepad Sony PS5 DualSense Srebrni Bežični

EAN: 711719577652
GB Code: JOY098
Kategorija:

9.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

 

Gamepad Sony PS5 DualSense srebrni bežični je inovativni kontroler dizajniran za PlayStation 5 konzolu, koji nudi napredno iskustvo igranja zahvaljujući nizu tehnoloških poboljšanja. Ovaj model dolazi u elegantnoj srebrnoj boji koja dodaje sofisticiran izgled uređaju.

DualSense kontroler je opremljen adaptivnim okidačima koji mogu pružiti različite nivoe otpora, što igračima omogućava da osete različite teksture i akcije igre, kao što su napetost luka dok ga napinjete ili otpor automobilskih kočnica. Osim toga, poseduje naprednu haptičku povratnu informaciju koja kroz vibracije omogućava igračima da osete različite situacije iz igre, poput osećaja kiše, eksplozija ili čak koraka lika po različitim površinama.

Kontroler takođe uključuje ugrađeni mikrofon i zvučnik, što igračima omogućava jednostavnu komunikaciju bez potrebe za dodatnim headsetom. Takođe, poseduje i 3.5 mm audio jack za one koji preferiraju privatnost tokom igre.

Na dizajnerskom planu, DualSense zadržava simetričan raspored dugmića, karakterističan za Sony kontrolere, ali uvodi i nove, elegante detalje poput mat i sjajnih finiša na površini. Baterija kontrolera je unapređena, pružajući duže trajanje između punjenja, što je značajno za duže sesije igranja.

Ukratko, Sony PS5 DualSense srebrni bežični kontroler predstavlja vrhunac tehnološkog razvoja u oblasti gaming kontrolera, nudeći igračima ne samo funkcionalnost i udobnost, već i potpuno novi nivo imerzivnosti u video igrama.

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Model Gamepad-a

DualSense

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth v5.1, USB

Tip baterije

Punjiva

Autonomija baterije

Do 10 sati

Senzor pokreta

Da

Dodirna tabla

Da

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Indikatori

LED osvetljenje

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Srebrni

Dimenzije

160 x 66 x 106 mm

Težina

325 g

Garancija

24 meseci