Gamepad Sony PS4 DualShock Magma Crveni Bežični

EAN: 711719814153
GB Code: 8771
Kategorija:

7.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Sony PS4 DualShock IV Magma Crveni Bežični je vrhunski gamepad koji je osmišljen da pruži vrhunsko iskustvo igranja na Sony PlayStation 4 konzoli. Sa svojim privlačnim dizajnom i bogatom funkcionalnošću, ovaj gamepad postaje nezamenjiv dodatak za sve igrače.

Sa elegantnim crvenim tonom sa primesama magme, ovaj bežični gamepad odaje utisak sofisticiranosti i energije. Ergonomski oblikovan, udobno se uklapa u ruke igrača, omogućavajući satima igranja bez umaranja. Opremljen je visokoosetljivim analognim palicama i preciznim D-padom, omogućavajući igračima preciznu kontrolu nad svojim likovima ili vozilima u igrama.

Pored standardnih akcionih dugmadi kao što su X, O, kvadrat i trougao, DualShock IV Magma Crveni Bežični gamepad ima i ugrađene dodatne funkcije koje podižu igranje na novi nivo. Touchpad na sredini gamepada omogućava dodatne interakcije i gestove u određenim igrama, pružajući dinamičnije iskustvo. Ugrađeni zvučnik i stereo džek za slušalice doprinose dubljem zaronu u igru, pružajući imerzivni zvuk direktno u igračevim rukama.

Bežična tehnologija omogućava igranje sa udaljenosti bez ikakvih smetnji, a ugrađena baterija omogućava dugotrajno igranje sa samo jednim punjenjem. DualShock IV Magma Crveni Bežični takođe podržava Bluetooth konekciju, što omogućava povezivanje sa drugim uređajima kao što su računari ili pametni telefoni za raznovrsno iskustvo igranja.

Sony PS4 DualShock IV Magma Crveni Bežični gamepad je vrhunski dodatak za svakog igrača koji želi maksimalno iskoristiti svoje igranje na PlayStation 4 konzoli. Sa svojim elegantnim dizajnom, funkcionalnostima i udobnošću, ovaj gamepad pruža nezaboravno iskustvo igranja za sve vrste igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=nTnhTuDMG8I

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Model Gamepad-a

Dualshock

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth 2.1 + EDR, USB

Tip baterije

Punjiva

Kapacitet baterije

1000 mAh

Senzor pokreta

Da

Dodirna tabla

Da

Konektori/Priključci

Extension Port, USB (Micro B)

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Magma crveni

Dimenzije

162 x 52 x 98 mm

Težina

210 g

Garancija

24 meseci