Gamepad Sony PS4 DualShock Crni Bežični

EAN: 711719870050
GB Code: JOY041
Kategorija:

7.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Sony PS4 DualShock Crni Bežični je vrhunski kontroler namenjen da pruži nezaboravno iskustvo igranja na Sony PlayStation 4 konzoli. Sa svojim elegantnim dizajnom i naprednim karakteristikama, ovaj gamepad je neophodan dodatak za sve igrače koji žele potpunu kontrolu nad svojim igrama.

Crna boja ovog bežičnog gamepada donosi dozu ozbiljnosti i elegancije u vaš igrački svet. Njegov ergonomski oblik pruža udobno držanje tokom dugih igračkih sesija, omogućavajući vam da se potpuno posvetite igri. Analogni džojstici su precizni i osetljivi, dok D-pad omogućava brzu i tačnu navigaciju kroz igre.

Osim standardnih akcionih tastera kao što su X, O, kvadrat i trougao, Sony PS4 DualShock Crni Bežični gamepad poseduje i napredne funkcije koje podižu vaše igranje na viši nivo. Integrisani touchpad omogućava dodatne interakcije i gestove u podržanim igrama, pružajući vam veću kontrolu nad događajima u igri. Ugrađeni zvučnik i stereo priključak za slušalice omogućavaju vam da uživate u bogatom zvučnom iskustvu direktno u svojim rukama.

Bežična tehnologija omogućava igru bez smetnji, dok ugrađena baterija obezbeđuje dugotrajno igranje sa samo jednim punjenjem. Gamepad Sony PS4 DualShock Crni Bežični takođe podržava Bluetooth povezivanje, što vam omogućava da ga koristite i sa drugim uređajima za raznovrsno igračko iskustvo.

Gamepad Sony PS4 DualShock Crni Bežični je izvanredan dodatak za sve igrače koji žele da potpuno uživaju u igrama na PlayStation 4 konzoli. Sa svojim elegantnim dizajnom, naprednim funkcijama i udobnošću, ovaj gamepad donosi nezaboravno iskustvo igre koje će zadovoljiti igrače svih nivoa veštine.

https://www.youtube.com/watch?v=nTnhTuDMG8I

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Model Gamepad-a

Dualshock

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth 2.1 + EDR, USB

Tip baterije

Punjiva

Kapacitet baterije

1000 mAh

Senzor pokreta

Da

Dodirna tabla

Da

Konektori/Priključci

Extension Port, USB (Micro B)

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Prilagodljiva dugmad

Ne

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

162 x 52 x 98 mm

Težina

210 g

Garancija

24 meseci