Gamepad Sony PS4 DoubleShock IV Teget Bežični

EAN: 8600423709225
GB Code: JOY051
Kategorija:

3.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Sony PS4 DoubleShock IV Teget Bežični je premium kontroler koji je osmišljen da pruži vrhunsko iskustvo igranja na Sony PlayStation 4 konzoli. Sa svojim sofisticiranim teget dizajnom i naprednim funkcijama, ovaj gamepad je esencijalna oprema za sve igrače koji žele da uživaju u svojim omiljenim igrama.

Elegantna teget boja ovog bežičnog gamepada dodaje dozu ozbiljnosti i elegancije vašem igračkom okruženju. Njegov ergonomski oblik omogućava udobno držanje tokom dugih igračkih sesija, smanjujući zamor ruku i omogućavajući vam potpunu kontrolu nad igrom. Analogni džojstici su visoko precizni, dok D-pad omogućava brzu i tačnu navigaciju kroz igre.

Pored standardnih akcionih tastera kao što su X, O, kvadrat i trougao, Gamepad Sony PS4 DoubleShock IV Teget Bežični ima i napredne funkcije koje unapređuju vaše igračko iskustvo. Integrisani touchpad omogućava dodatne interakcije i gestove u podržanim igrama, pružajući vam veću kontrolu nad igrom. Ugrađeni zvučnik i stereo priključak za slušalice omogućavaju vam da se potpuno uronite u zvuk igre.

Bežična tehnologija omogućava igranje bez smetnji, dok ugrađena baterija obezbeđuje dugotrajno igranje sa samo jednim punjenjem. Sony PS4 DoubleShock IV Teget Bežični gamepad takođe podržava Bluetooth povezivanje, omogućavajući vam da ga koristite i sa drugim uređajima za raznovrsno igračko iskustvo.

Gamepad Sony PS4 DoubleShock IV Teget Bežični je impresivan dodatak za sve igrače koji žele da maksimalno uživaju u svojim igrama na PlayStation 4 konzoli. Sa svojim sofisticiranim dizajnom, naprednim funkcijama i udobnošću, ovaj gamepad donosi nezaboravno iskustvo igre koje će zadovoljiti igrače svih nivoa veštine.

Specifikacija

Proizvođač

SC CO Ltd

Model Gamepad-a

DoubleShock

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth 2.1 + EDR

Tip baterije

Punjiva

Kapacitet baterije

1000 mAh

Senzor pokreta

Da

Dodirna tabla

Da

Konektori/Priključci

Extension Port, USB (Micro B)

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Prilagodljiva dugmad

Ne

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Teget

Dimenzije

162 x 52 x 98 mm

Težina

210 g

Garancija

24 meseci