Gamepad PS4 Double Shock Vojno Zeleni Bežični

EAN: /
GB Code: 8773
Kategorija:

3.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad PS4 Double Shock Vojno Zeleni Bežični je kontroler namenjen za upotrebu sa Sony PlayStation 4 konzolom. Ovaj kontroler je deo standardne opreme konzole i karakteriše ga sledeće:

1. Dizajn: Gamepad ima ergonomski dizajn koji omogućava udobno držanje tokom dužih sesija igranja. Boja „Vojno Zeleni“ se odnosi na sivu nijansu kojom je kontroler obojen.

2. Bežična Povezivost: Kontroler se može povezati sa PS4 konzolom putem bežičnog Bluetooth signala. Ovo omogućava igranje sa udaljenosti i bez potrebe za fizičkom povezanošću.

3. Dugmad i Kontrole: DualShock kontroleri su prepoznatljivi po svojim karakterističnim dugmadima. Na kontroleru se nalazi standardni raspored: d-pad (strelice za navigaciju), četiri akcioni tastera (X, O, kvadrat i trougao), dve analogni palice (leva i desna), touchpad u sredini, tasteri za „Share“ i „Options“, kao i tasteri za L1, L2, R1 i R2.

4. Analogne Palice: Analogni tasteri omogućavaju precizno upravljanje pokretima lika u igri. Palice su osetljive na različite nivoe pritiska, omogućavajući igračima da kontrolišu brzinu i intenzitet pokreta.

5. Touchpad: Srednji touchpad ima osetljivu površinu koja omogućava dodatne načine interakcije sa igrama. Ovo može uključivati korisne gestove, kao i dodatne kontrole za određene igre.

6. Vibro-motori: Kontroler poseduje vibracione motore koji pružaju taktilni odziv tokom igre. Ovi motori mogu da stvaraju različite nivoe vibracija i mogu se koristiti kako bi se igraču pružio dodatni osećaj prisustva u igri.

7. Baterija: Ugrađena baterija obezbeđuje napajanje za bežični rad kontrolera. Baterija se može puniti povezivanjem kontrolera sa PS4 konzolom ili drugim kompatibilnim punjačem.

8. Zvučnik i Priključak za Slušalice: Kontroler ima ugrađen zvučnik koji se može koristiti za reprodukciju određenih zvukova iz igara. Takođe poseduje 3.5mm audio priključak za povezivanje slušalica.

Gamepad PS4 Double Shock Vojno Zeleni Bežični omogućava igračima da se dublje urone u igre i pruža raznovrsne načine interakcije zahvaljujući svojim karakteristikama i funkcionalnostima.

Specifikacija

Proizvođač

Joypad

Model Gamepad-a

DoubleShock

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth, USB

Broj tastera

15 tastera

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Vojno Zelena

Težina

310 g

Garancija

24 meseci