Gamepad PS4 Double Shock IV Tirkizno Bordi Bežični

EAN: 8600423709270
GB Code: 8787
Kategorija:

3.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad PS4 Double Shock IV Tirkizno Bordi Bežični je kontroler namenjen za upotrebu sa Sony PlayStation 4 konzolom. Evo opisa ovog kontrolera na srpskom jeziku:

Gamepad PS4 DualShock Tirkizno Bordi Bežični je uređaj koji se koristi za igranje igara na PlayStation 4 konzoli. Ovaj kontroler ističe se svojim atraktivnim dizajnom u tirkizno-bordoj boji, što ga čini primamljivim za igrače koji žele da dodaju lični pečat svojim igračkim iskustvima.

Kontroler koristi bežičnu tehnologiju povezivanja putem Bluetooth signala, omogućavajući igračima slobodu kretanja bez potrebe za direktnim fizičkim povezivanjem sa konzolom. Ovo olakšava udobno i fleksibilno igranje iz različitih položaja.

Na prednjoj strani kontrolera nalazi se niz funkcionalnih tastera. Četiri akciona tastera – X, O, kvadrat i trougao – omogućavaju različite interakcije tokom igre, dok strelice d-pada olakšavaju navigaciju u menijima i izbor opcija. Dugmići L1, L2, R1 i R2 pružaju dodatne komande i kontrole.

Karakteristična analogni palice nalaze se na donjem delu kontrolera i omogućavaju precizno upravljanje pokretima likova u igrama. Ove palice su osetljive na različite nivoe pritiska, pružajući igračima mogućnost prilagođavanja brzine i intenziteta pokreta.

Centralni deo kontrolera sadrži touchpad, osetljivu površinu koja omogućava dodatne interakcije sa igrama. Ovo može uključivati korisne gestove ili dodatne kontrole koje doprinose dubljem iskustvu igranja.

Kontroler takođe poseduje vibracione motore koji pružaju taktilne povratne informacije tokom igre, doprinoseći dubljem uživanju u igračkom svetu. Ugrađeni zvučnik omogućava reprodukciju određenih zvukova direktno sa kontrolera, dodatno doprinoseći atmosferi igre.

Baterija je integrisana u kontroleru i pruža napajanje za bežično igranje. Kontroler se može puniti povezivanjem sa PS4 konzolom ili drugim kompatibilnim punjačem. Takođe, kontroler ima 3.5mm audio priključak za slušalice, omogućavajući igračima da se potpuno urone u zvukove igre.

Gamepad PS4 Double Shock IV Tirkizno Bordi Bežični je svestran i funkcionalan kontroler koji pruža raznolike mogućnosti interakcije i doprinosi bogatom iskustvu igranja na PlayStation 4 konzoli.

Specifikacija

Proizvođač

Joypad

Model Gamepad-a

DoubleShock

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth, USB

Broj tastera

15 tastera

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Borda, Tirkizna

Garancija

24 meseci