Trust Primo Carry Bag 16“

EAN: \
GB Code: NBC053

1.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Trust Primo Carry Bag 16“ je torba za nošenje laptopa veličine do 16“ takođe je dizajnirana kako bi omogućila siguran transport vašeg laptopa i dodatnih stvari. Napravljena je od kvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i zaštitu.

Dizajn torbe je jednostavan i praktičan, sa naglaskom na funkcionalnost. Torba je kreirana da se lako uklopi u različite okoline i prilike.

Glavni deo torbe je prilagođen za nošenje laptopa veličine do 16“. Ovaj deo je opremljen jastučićima koji štite laptop od udaraca i ogrebotina, pružajući dodatnu sigurnost tokom putovanja.

Pored laptop dela, torba ima dodatne pregrade i džepove za organizaciju dodatne opreme poput punjača, miša, dokumenata i drugih stvari. To omogućava da držite svoje stvari organizovane i lako dostupne.

Udobnost nošenja je naglašena kroz ergonomske ručke i podesivi kaiš za nošenje preko ramena. To omogućava da torbu nosite udobno i sa lakoćom.

Trust Primo Carry Bag 16“ je torba koja spaja praktičnost i jednostavan dizajn. Ova torba je odličan izbor za nošenje vašeg laptopa i osnovnih potrepština, pružajući zaštitu i funkcionalnost. Bez suvišnih detalja, ova torba vam omogućava da svoj laptop nosite na jednostavan i efikasan način.

Specifikacija

Proizvođač

Trust

Model

Primo Carry bag

Tip

Torba

Veličina

16"

Dimenzije

390 x 320 x 65 mm

Boja

Crna

Materijal

Poliester

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača