Golla Belle 16“ (G1279)

EAN: \
GB Code: 2136

1.790,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Golla Belle 16“ (G1279) je torba za laptop koja je dizajnirana da pruži zaštitu i stil prilikom nošenja laptopa veličine do 16“.

Golla Belle 16“ (G1279) je torba za laptop koja je pažljivo osmišljena kako bi omogućila siguran transport vašeg laptopa i drugih potrebnih stvari. Napravljena je od kvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i zaštitu.

Dizajn torbe je moderno dizajniran, sa detaljima koji odražavaju Golla estetiku. Torba je kreirana tako da se lako uklapa u različite okoline i prilike.

Glavni deo torbe je prilagođen za nošenje laptopa veličine do 16“. Ovaj deo je opremljen jastučićima koji štite laptop od udaraca i ogrebotina, pružajući mu dodatnu sigurnost tokom putovanja.

Pored laptop dela, torba ima dodatne pregrade i džepove za organizaciju dodatne opreme poput punjača, miša, dokumenata i drugih stvari. To omogućava da držite svoje stvari uredno organizovane i lako dostupne.

Udobnost nošenja je takođe naglašena. Golla Belle 16“ (G1279) ima ergonomske ručke i podesivi kaiš za nošenje preko ramena, omogućavajući vam da je nosite udobno i sa lakoćom.

Golla Belle 16“ (G1279) spaja funkcionalnost i moderni dizajn. Ova torba je odličan izbor za nošenje vašeg laptopa i osnovnih potrepština, pružajući zaštitu i stil uz prepoznatljiv Golla dizajn.

Specifikacija

Proizvođač

GOLLA

Model

Belle

Tip

Torba

Veličina

16"

Dimenzije

3 x 38 x 25.5 cm

Težina

875 g

Boja

Tamno zelena

Materijal

Poliester, Tvrdi tektil

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača