Futrola za tablet TnB (Tabkidbl7)

EAN: \
GB Code: 2032

790,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Futrola za tablet TnB (Tabkidbl7) je posebno dizajnirana da pruži zaštitu i funkcionalnost za dečje tablete. Ova futrola je namenjena za uređaje sa ekranom veličine 7 inča i ima karakteristike koje čine njen dizajn prilagođenim deci.

Futrola često ima žive boje i šarene elemente kako bi privukla pažnju dece i dodala zabavan izgled. Može biti izrađena od materijala otpornih na udarce i padove kako bi se zaštitio tablet od slučajnih oštećenja.

Precizno postavljeni otvori i izrezi na futroli omogućavaju pristup svim bitnim funkcijama i priključcima na tabletu. To uključuje tastere, kamere, priključke za punjenje i slušalice, prilagođene za dečje ruke i potrebe.

Unutrašnjost futrole je obložena mekim materijalom koji sprečava grebanje ekrana i kućišta tableta, pružajući dodatnu zaštitu uređaju.

Ova futrola obično ima posebnu funkciju koja omogućava postavljanje tableta u različite uglove, kako bi deca mogla udobno gledati video sadržaj ili igrati igre.

Futrola za tablet TnB (Tabkidbl7) je prilagođena za decu i nudi zaštitu uz dodatak zabavnih detalja, čineći tablet sigurnim i atraktivnim za najmlađe korisnike.

Specifikacija

Proizvođač

T'nB

Model

Tabkidbl7

Tip

Futrola

Boja

Plava

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača