Dell Essential Briefcase 15.6 (ES1520C)

EAN: \
GB Code: NBC034

2.250,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dell Essential Briefcase 15.6 (ES1520C) je praktična i funkcionalna torba koja je posebno dizajnirana za nošenje laptopa veličine do 15.6″.

Dell Essential Briefcase 15.6 (ES1520C) je pažljivo osmišljena kako bi pružila siguran i praktičan način za nošenje vašeg laptopa i drugih potrebnih stvari. Napravljena je od kvalitetnih materijala koji obezbeđuju izdržljivost i zaštitu.

Dizajn torbe je elegantan i minimalistički, što je karakteristično za Dell proizvode. Ova torba je dizajnirana da se lako uklapa u različite okoline i prilike.

Glavni deo torbe je posebno osmišljen za nošenje laptopa veličine do 15.6″. Ovaj deo je opremljen jastučićima koji štite vaš laptop od udaraca i ogrebotina, pružajući mu dodatnu sigurnost tokom transporta.

Pored laptop dela, torba ima dodatne pregrade i džepove za organizaciju dodatne opreme kao što su punjač, miš, dokumenti i drugi sitni predmeti. To vam omogućava da držite svoje stvari uredno organizovane i lako dostupne.

Udobnost nošenja je takođe naglašena. Torba Dell Essential Briefcase 15.6″ (ES1520C) ima udobne ručke i podesivi kaiš za nošenje preko ramena, omogućavajući vam da je nosite komforno i bez napora.

Ova torba kombinuje funkcionalnost i jednostavan dizajn. Torba Dell Essential Briefcase 15.6″ (ES1520C) je savršen izbor za svakodnevno nošenje vašeg laptopa i osnovnih potrepština, pružajući vam zaštitu i praktičnost uz prepoznatljiv Dell kvalitet.

Specifikacija

Proizvođač

Dell

Model

Essential-ES1520C

Tip

Torba

Veličina

15.6"

Dimenzije

398 x 280 x 50 mm

Težina

0.27 kg

Boja

Crna

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača