USB Flash Memorija SANDISK Ultra Dual Drive 32 GB USB 3.1 Crna (SDDDC3-032G-G46)

EAN: 619659177140
GB Code: FL316
Kategorija:

1.150,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash Memorija SANDISK Ultra Dual Drive 32 GB USB 3.1 Crna (SDDDC3-032G-G46) je praktičan i višenamenski uređaj za skladištenje i prenos podataka. Ova crna fleš memorija kombinuje visoku brzinu prenosa i fleksibilnost, pružajući vam svestranost koja vam je potrebna za rukovanje vašim podacima.

SANDISK Ultra Dual Drive omogućava brz prenos podataka zahvaljujući USB 3.1 standardu. To znači da možete brzo prebaciti velike fajlove, slike, video snimke i druge podatke na vaš računar ili druge USB 3.1 kompatibilne uređaje. Brzina prenosa će vam uštedeti vreme i omogućiti efikasno rukovanje podacima.

Ova fleš memorija je dizajnirana sa dvostrukim konektorom, koji vam omogućava da je koristite sa različitim uređajima. Sa standardnim USB priključkom na jednom kraju i USB Type-C priključkom na drugom kraju, možete je lako povezati sa različitim uređajima, uključujući računare, laptopove, tablete, pametne telefone i druge USB-C kompatibilne uređaje.

SANDISK Ultra Dual Drive takođe dolazi sa funkcijom pivota, što znači da možete lako rotirati i preklapati priključke. Ovo vam omogućava da zaštitite konektore kada nisu u upotrebi, sprečavajući oštećenja i gubitak zaštitnih kapica.

Sa kapacitetom od 32 GB, SANDISK Ultra Dual Drive vam pruža dovoljno prostora za skladištenje vaših fajlova, slika, muzike i drugih podataka. Možete organizovati i čuvati svoje podatke na jednom mestu, olakšavajući njihovu dostupnost i upravljanje.

USB Flash Memorija SANDISK Ultra Dual Drive 32 GB USB 3.1 Crna (SDDDC3-032G-G46) je višenamenski uređaj koji vam omogućava brz prenos podataka i fleksibilnost u rukovanju podacima. Sa dvostrukim konektorom i funkcijom pivota, ova fleš memorija je praktična i lako se koristi sa različitim uređajima. Sa velikim kapacitetom skladištenja, SANDISK Ultra Dual Drive vam omogućava da organizujete i čuvate svoje podatke na siguran i pristupačan način.

Specifikacija

Proizvođač

SanDisk

Model

Ultra Dual Drive (SDDDC3-032G-G46)

Interfejs

USB 3.1

Kapacitet

32 GB

Brzina čitanja

Do 150 Mb/s

Brzina upisa

Ostalo

Boja

Crna

Materijal

Plastika

Dimenzije

8.63 x 12.19 x 44.45 mm

Težina

9 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci