USB Flash Memorija KINGSTON DataTraveler Kyson 32GB USB 3.2 Siva (DTKN/32GB)

EAN: 740617309027
GB Code: FL191
Kategorija:

799,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash Memorija KINGSTON DataTraveler Kyson 32GB USB 3.2 Siva (DTKN/32GB) je izuzetan uređaj za skladištenje podataka koji vam omogućava brz i siguran prenos informacija. Ovaj fleš disk ima kapacitet od 32GB, što vam pruža dovoljno prostora za čuvanje vaših fajlova, slika, video zapisa i drugih podataka.

DataTraveler Kyson poseduje USB 3.2 tehnologiju, što znači da može pružiti izuzetno brze brzine prenosa podataka. To znači da ćete moći da prebacujete fajlove na ovu fleš memoriju mnogo brže nego sa starijim USB standardima. Osim toga, ovaj uređaj je kompatibilan sa USB 2.0 priključcima, što znači da možete koristiti Kyson i sa starijim računarima i uređajima.

Sivi dizajn ovog fleš diska je moderan i elegantan, pružajući vam jednostavan i prepoznatljiv izgled. Sa kompaktnim dimenzijama, DataTraveler Kyson je praktičan za nošenje i može se lako staviti u džep ili torbicu.

Vaši podaci će biti sigurni jer ovaj fleš disk ima ugrađenu zaštitu od gubitka podataka i šifrovanje. To znači da možete biti sigurni da su vaši podaci zaštićeni od neovlašćenog pristupa.

Uz USB Flash Memorija KINGSTON DataTraveler Kyson 32GB USB 3.2 Siva (DTKN/32GB) dobićete pouzdan i praktičan uređaj koji vam omogućava da prenosite i čuvate vaše podatke na jednostavan način.

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

DataTraveler Kyson (DTKN/32GB)

Interfejs

USB 3.2

Kapacitet

32 GB

Brzina čitanja

Do 200 Mb/s

Brzina upisa

Do 60 Mb/s

Boja

Siva

Materijal

Metal

Dimenzije

39 x 12.6 x 4.9 mm

Težina

4 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci