USB Flash Memorija KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 256GB USB 3.2 Crna (DTXON/256GB)

EAN: 740617332674
GB Code: FL324
Kategorija:

2.290,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash Memorija KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 256GB USB 3.2 Crna (DTXON/256GB) je prenosivi USB uređaj visokog kapaciteta i brzine, koji vam omogućava da lako prenosite i čuvate svoje podatke. Ovaj model ima kapacitet od 256GB, što znači da možete sačuvati veliku količinu fajlova, slika, video zapisa ili muzike na jednom mestu.

DataTraveler Exodia Onyx koristi USB 3.2 tehnologiju, što omogućava brži prenos podataka u odnosu na prethodne verzije USB-a. Ovo znači da ćete moći da prebacite fajlove brže i efikasnije, čime ćete uštedeti vreme.

Uređaj je dizajniran u elegantnoj crnoj boji, koja mu daje moderan i atraktivan izgled. Njegova kompaktna veličina omogućava vam da ga lako nosite sa sobom u džepu, torbici ili ranču, što je idealno za ljude koji su često u pokretu ili koji žele da imaju pristup svojim podacima uvek i svuda.

USB Flash Memorija KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 256GB USB 3.2 Crna (DTXON/256GB) je pouzdan i siguran uređaj za skladištenje podataka. Možete biti sigurni da će vaši podaci biti zaštićeni zahvaljujući kvalitetnoj izradi i tehnologiji KINGSTON brenda.

Uz ovaj USB uređaj, možete jednostavno prenositi, deliti i čuvati vaše važne fajlove, bez obzira da li se radi o dokumentima, fotografijama, muzici ili video snimcima. Sa KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 256GB USB 3.2, imaćete praktično i sigurno rešenje za skladištenje podataka koje će vam olakšati organizaciju i pristupanje vašim informacijama.

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

DataTraveler Exodia Onyx (DTXON/256GB)

Interfejs

USB 3.2

Kapacitet

256 GB

Brzina čitanja

Ostalo

Brzina upisa

Ostalo

Boja

Crna

Materijal

Plastika

Dimenzije

60.7 x 21 x 10.2 mm

Težina

8 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci