USB Flash Memorija KINGSTON Data Traveler Exodia DTX 32GB USB 3.2 Crna (DTX/32GB)

EAN: 740617309720
GB Code: FL163
Kategorija:

699,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash Memorija KINGSTON Data Traveler Exodia DTX 32GB USB 3.2 Crna (DTX/32GB) je memorija visokih performansi. Sa kapacitetom od 32GB, ova fleš memorija omogućava vam da lako prenosite i čuvate velike količine podataka. Uz podršku USB 3.2 tehnologije, brzi prenosi podataka su zagarantovani, omogućavajući vam da brzo kopirate i prenesete fajlove na i sa memorije.

Kompaktan dizajn i lagana konstrukcija čine ovu fleš memoriju idealnom za nošenje u džepu ili torbici. Snažan kućište pruža zaštitu od udara, ogrebotina i drugih oštećenja, čime se osigurava dug vek trajanja i pouzdan rad.

USB Flash Memorija KINGSTON Data Traveler Exodia DTX 32GB USB 3.2 Crna (DTX/32GB) podržava plug-and-play funkcionalnost, što znači da je jednostavan za korišćenje. Kompatibilan je sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, Mac i Linux, omogućavajući vam da delite podatke između različitih uređaja bez ikakvih problema.

Bilo da prenosite dokumente, slike, muziku ili video snimke, USB Flash Memorija KINGSTON Data Traveler Exodia DTX 32GB USB 3.2 Crna (DTX/32GB) će zadovoljiti vaše potrebe za brzim i pouzdanim skladištenjem podataka. Ova fleš memorija pruža praktično rešenje za prenos podataka, bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

DataTraveler Exodia DTX/32GB

Interfejs

USB 3.2

Kapacitet

32 GB

Brzina čitanja

Ostalo

Brzina upisa

Ostalo

Boja

Crna

Materijal

Plastika

Dimenzije

67.3 x 21.04 x 10.14 mm

Težina

11 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci