USB Flash Memorija Kingston Data Traveler Exodia 64GB USB 3.2 Bela (KC-U2G64-5R)

EAN: 740617314342
GB Code: FL256
Kategorija:

899,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash Memorija Kingston Data Traveler Exodia 64GB USB 3.2 Bela (KC-U2G64-5R) je USB fleš memorija visokih performansi. Ovaj uređaj pruža brz prenos podataka zahvaljujući USB 3.2 tehnologiji, što omogućava brže kopiranje i prebacivanje fajlova nego prethodne verzije USB standarda.

Sa kapacitetom od 64GB, Kingston Data Traveler Exodia obezbeđuje dovoljno prostora za skladištenje velikog broja fajlova, kao što su fotografije, video snimci, muzika, dokumenti i drugi digitalni sadržaji. Bilo da ga koristite za lične ili poslovne svrhe, ova fleš memorija omogućava jednostavno prenošenje i deljenje podataka sa drugim uređajima koji podržavaju USB.

Dizajniran sa pouzdanošću i izdržljivošću na umu, Kingston Data Traveler Exodia dolazi sa zaštitnim poklopcem koji štiti USB konektor od oštećenja i prašine kada nije u upotrebi. Takođe, ovaj uređaj je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za nošenje u džepu ili torbici.

Bela boja Kingston Data Traveler Exodia dodaje elegantan i moderan izgled uređaju, što ga čini atraktivnim i estetski prijatnim. Sa brzim prenosom podataka, velikim kapacitetom i pouzdanim dizajnom, ova fleš memorija je odličan izbor za sve one koji žele efikasan način za skladištenje i prenos svojih podataka.

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

Data Traveler Exodia (KC-U2G64-5R )

Interfejs

USB 3.2

Kapacitet

64 GB

Brzina čitanja

Ostalo

Brzina upisa

Ostalo

Boja

Bela

Materijal

Plastika

Dimenzije

67.3 x 21.04 x 10.14 mm

Težina

11 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci