USB Flash Memorija KINGSTON Data Traveler 64 GB USB 3.2 Gen 1 (DTX/64GB) Crna

EAN: 740617309829
GB Code: FL164
Kategorija:

699,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash memorija Kingston DataTraveler 64 GB USB 3.2 Gen 1 je prenosivi uređaj za skladištenje podataka koji omogućava brz prenos i čuvanje informacija.

Kingston DataTraveler je USB Flash memorija sa kapacitetom od 64 gigabajta, idealna za prenos, skladištenje i deljenje podataka. Ova crna memorija koristi USB 3.2 Gen 1 tehnologiju, obezbeđujući visoke brzine prenosa podataka.

Dizajnirana za praktičnost i prenosivost, DataTraveler pruža korisnicima jednostavan način da sačuvaju važne dokumente, slike, video zapise i druge podatke. Povezivanje sa uređajima je brzo i jednostavno, zahvaljujući USB 3.2 Gen 1 standardu, koji omogućava visoke brzine prenosa podataka.

Ova memorija je kompatibilna sa različitim uređajima, uključujući računare, laptopove, pametne televizore, i druge uređaje sa USB priključkom. Takođe, kompatibilna je unazad sa USB 2.0, ali će brzina prenosa podataka biti ograničena na odgovarajući standard.

Kingston DataTraveler obezbeđuje pouzdanost i sigurnost podataka, čineći je pouzdanim rešenjem za čuvanje vaših digitalnih informacija. Ova crna USB Flash memorija predstavlja jednostavan i efikasan način za prenos i čuvanje podataka, čineći je savršenim dodatkom za svakodnevnu upotrebu.

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

KINGSTON DTX/64GB

Interfejs

USB 3.2 Gen 1

Kapacitet

64 GB

Boja

Crna

Materijal

Plastika

Dimenzije

67.3 x 21.04 x 10.14 mm

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci